Reactie pagina

Hoe mensen yoga beleven is heel persoonlijk. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen lees dan de onderstaande reacties van cursisten.
Wil je jouw yoga ervaringen delen plaats dan zelf een reactie.


Aantal berichten :7
Pagina 1 van 2
Geplaatst op: 16-8-2022 om 9:23:20
Door: Gert
Ik volg al een paar jaar yogalessen bij Dievertje. Dievertje heeft een heel rustige en prettige stem om naar te luisteren. Ze legt alle bewegingen en ademhalingsoefeningen stap voor stap uit. Ook voor beginners goed te volgen. Zonder opsmuk of ingewikkelde theorie. Gewoon met je lichaam bezig zijn. De rust in je hoofd volgt als vanzelf.
Geplaatst op: 12-8-2022 om 13:32:23
Door: Corine
Ik volg al jaren hatha yoga maar nergens ervaar ik de lessen zo afwisselend als bij Dievertje. Ze spreekt de oefeningen duidelijk in en heeft een prettige stem. Onlangs ook een paar lessen yoga nidra gevolgd met als resultaat een betere nachtrustšŸ˜Š
Geplaatst op: 12-7-2016 om 18:33:22
Door: Hans Frints
Ik volg de lessen bij Dievertje al jaren en ook komend seizoen zal ik weer iedere dinsdagavond op mijn matje plaatsnemen. Fijne lessen! Dievertje begeleidt de gevarieerde lessen op een duidelijke manier en dat helpt me echt naar binnen te keren, mijn lichaam te voelen, mijn adem te volgen tot rust te komen. Kan het de lessen van harte aanbevelen. Mede door deze lessen ben ik zelf geïnspireerd geraakt om het pad van Yoga docent te gaan volgen.
Geplaatst op: 28-2-2016 om 18:37:22
Door: Thomas
Hi Dievertje, dank je voor je fijne yoga lessen. Ik ben een stijve plank en sinds ik de lessen volg, voel ik mij minder stram en heb ik minder pijnen! En dat in combinatie met een degelijke ontspanning geeft mij de nodige rust in mijn drukke hoofd. Dank je wel! Ik blijf nog wel even!
Geplaatst op: 26-5-2015 om 22:23:01
Door: Wendy Ket
Zo'n anderhalf jaar volg ik nu met veel plezier Hatha Yoga lessen en het werpt zijn vruchten af. Mijn Shiatsu masseur heeft complimenten gegeven voor mijn rug, schouder en nek. Hij heeft aangegeven dat mijn rug sterk verbeterd is. Dievertje bedankt!!

De lessen zijn (bijna) elke week anders en je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.

Kortom kom naar een proefles voor Hatha Yoga....

[ 1 ][ 2 ] Volgende >>


 

 
 © Niraja 2022