Reactie pagina

Hoe mensen yoga beleven is heel persoonlijk. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen lees dan de onderstaande reacties van cursisten.
Wil je jouw yoga ervaringen delen plaats dan zelf een reactie.


Aantal berichten :9
Pagina 2 van 2
Geplaatst op: 28-2-2016 om 18:37:22
Door: Thomas
Hi Dievertje, dank je voor je fijne yoga lessen. Ik ben een stijve plank en sinds ik de lessen volg, voel ik mij minder stram en heb ik minder pijnen! En dat in combinatie met een degelijke ontspanning geeft mij de nodige rust in mijn drukke hoofd. Dank je wel! Ik blijf nog wel even!
Geplaatst op: 26-5-2015 om 22:23:01
Door: Wendy Ket
Zo'n anderhalf jaar volg ik nu met veel plezier Hatha Yoga lessen en het werpt zijn vruchten af. Mijn Shiatsu masseur heeft complimenten gegeven voor mijn rug, schouder en nek. Hij heeft aangegeven dat mijn rug sterk verbeterd is. Dievertje bedankt!!

De lessen zijn (bijna) elke week anders en je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt.

Kortom kom naar een proefles voor Hatha Yoga....
Geplaatst op: 14-10-2010 om 19:25:39
Door: Mariël Storm
Sinds half september volg ik de lichte hatha-yogalessen bij Dievertje. Omdat ik niet veel aankan, is het steeds belangrijk om goed te bekijken wat er echt kan en wat te veel is. Dievertje denkt daarbij heel plezierig mee en ik voel me tot nu toe heel veilig bij haar in de les. Ze luistert goed en de sfeer is prettig: ontspannen, open en gezellig, terwijl ik ondertussen al bijna twee weken beter in slaap val en ook midden in de nacht mezelf met ademhalingsoefeningen in slaap weet te krijgen. Heerlijk! Ik hoop dat het zo blijft, want ik geniet van de ruimte van de adem in mij.
Geplaatst op: 19-9-2010 om 13:39:08
Door: Pieter Koppies, kinderfysiotherapeut
Ik ben erg enthousiast over de yoga lessen die ik bij Dievertje volg. De yoga geeft me innerlijke rust, meer flexibiliteit en balans in lichaam en geest. Uit het denken en meer in het lijf en gevoel. Het opzoeken en aanvoelen van eigen grenzen. Bewust Zijn bij ademhaling en lijf. Prachtig om te ervaren hoeveel je ademhaling kan doen in ontspanning, rekking, rust.
Daarnaast heb ik al jaren last van mijn onderrug, waar ik m.n na veel sporten last van heb. Door de yoga oefeningen ben ik veel flexibeler geworden in mijn hamstrings, rug en heupen, en heb sindsdien geen last meer van mijn onderrug.
De wijze waarop Dievertje de lessen brengt is zeer down to earth, met een goede uitleg van de oefeningen en zeker niet zweverig. Een mooie mix in inspanning, ontspanning, gevoel en ademhaling. Voor mij is yoga iets wat ik steeds meer integreer in mijn leven en waar ik me erg prettig bij voel.


<< Vorige [ 1 ][ 2 ]


 

 
 © Niraja 2022